Snow Globe

En tavla med en magisk jordglob där rådjuret sover fridfullt.

Storlek: A4 (21x30cm) eller A3 (30x42cm)

Pris: A4-300:-, A3-400:-

 

 


 

Beställning:

Fyll i nedanstående beställningsrutor och skicka. Har du valt förskottsbetalning som betalningsmetod får du information om bankgiro och ref.nr i ditt bekräftelsemail.

 

Obs: Efter att du klickat på ”skicka” förändras beställningsrutorna och du ser ”Meddelandet skickat”. Du får också en manuell bekräftelse med betalningsinformation inom 24h på den e-postadress du angett i din beställning.

Följ på Instagram!
Sneak peek av dagens monterbygge med @annilunda.se . Imorgon bygger vi vidare, sen börjar #hemochvillamässan 🏠🏘🏡 Lördagsmys! Jag lär mig ny teknik, näverstickning, och lyssnar på ljudbok. Hoppas ni har en fin lördag också 💕 En vecka kvar nu! Så spännande att ställa ut på mässa på hemmaplan detta år! Ni glömmer väl inte att vara med i tävlingen om fribiljetter? 🌸 Snart är det premiär för Hem&Villamässa i Sundsvall där jag kommer att dela monter med fina @annilunda.se . Vi ger bort två fribiljetter var till fyra lokala följare! Följ @sagasatelje och @annilunda.se & tipsa minst en kompis i Sundsvallsområdet om mässan i en kommentar. Vinnarna utses på fredag. Lycka till! Sneeeeak peeeek on new webshop. Så pepp 💕🌸💕 Packa beställningar och bygga om webshop står på listan denna förmiddag 🌸 den blir så fin min nya webbis, längtar tills ni får se den klar!
Se när jag målar
%d bloggare gillar detta: