Faith, hope, charity

Ge bort något fint i julklapp som samtidigt skänker till behövande! Detta motiv säljs till förmån för verksamheten Slink In som arbetar för människor i utanförskap. Verksamheten drivs av socialtjänsten men är självförsörjande med hjälp av sponsorer och gåvor av allmänheten. Här har individer i utanförskap möjlighet att fika, duscha, tvätta kläder, få kläder, och inte minst få stöd och en social gemenskap. I år arbetar även Slink In med insamlingen av julklappar till behövande barn och vuxna genom att ta över Själavärks fantastiska insatser. Motivet finns i 200 handsignerade och numrerade exemplar, och hela summan går oavkortat till Slink Ins verksamhet. Tavlan levereras utan ram men inslagen och färdig att ge bort som den är, med informationsblad om gåvans ändamål och Slink Ins verksamhet. Motivet säljs för välgörenhet fram till 19 dec 2014. Därefter kan du beställa den som ett vanligt tryck, notera att intäkten då ej längre går till organisation.

Storlek: A4 (21x30cm)

Pris: 250:-

 

 

 


 

Beställning:

Fyll i nedanstående beställningsrutor och skicka. Efter att du klickat på ”skicka” förändras beställningsrutorna och du ser ”Meddelandet skickat”, och din tavla postas till dig inom en vecka. Med din beställning får du också din faktura där du betalar in direkt till Slink Ins postgirokonto inom 10 dagar.

 

 

Följ på Instagram!
Vilken fin dag det var på mässan idag! Jag har träffat underbara människor som inspirerat mig, och haft så skoj! Nu vilar vi resten av kvällen och laddar inför morgondagen 🍃 Vi myser på :) #hemochvillsmässan Idag och imorgon står vi på Hem och VillaMässan! välkomna! 💕 Bygga bygga bygga :) imorgon är det dags! 🙈 #hemochvilla #hemochvillamässan Sneak peek av dagens monterbygge med @annilunda.se . Imorgon bygger vi vidare, sen börjar #hemochvillamässan 🏠🏘🏡 Lördagsmys! Jag lär mig ny teknik, näverstickning, och lyssnar på ljudbok. Hoppas ni har en fin lördag också 💕
Se när jag målar
%d bloggare gillar detta: